Narrow your search

Library

KBR (8)

ULiège (5)

EHC (4)

ULB (2)

VDIC (2)

KU Leuven (1)

UCLouvain (1)

UGent (1)


Resource type

book (24)


Language

French (23)

Undetermined (1)


Year
From To Submit

1959 (1)

1951 (1)

1950 (3)

1947 (1)

1946 (3)

More...
Listing 1 - 10 of 24 << page
of 3
>>
Sort by

Book
La conservation par le froid des denrées périssables : Chimie et microbiologie des substances alimentaires. Production du froid. Emploi du froid dans la conservation des viandes, oeufs, produits de laiterie, en sériculture, horticulture, floriculture, boulangerie et dans les industries des boissons fermentées.
Author:
Year: 1950 Publisher: Paris : DUNOD,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
La conservation par le froid des denrées périssables
Author:
Year: 1950 Publisher: Paris : Dunod,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Précis de diagnosic médical
Author:
Year: 1919 Publisher: Paris : Asselin et Houzeau,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
Le traitement frigorifique des fruits et des légumes : Extrait de "La conservation par le froid des denrées périssables"
Author:
Year: 1947

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
ALCOOL ET DISTILLERIE. PRODUCTION ET CONSOMMATION DE L'ALCOOL,UTILISATION DES SOUS-PRO- DUITS,ANALYSE,LEGISLATION
Author:
Year: 1910 Publisher: Paris: Doin,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
La conservation par le froid des denrées périssables
Author:
Year: 1950 Publisher: Paris : Dunod,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Alcool et distillerie: production et consommation de l'alcool
Author:
Year: 1910 Publisher: Paris Doin

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
La conservation par le froid des denrées périssables
Author:
Year: 1923 Publisher: Paris Dunod

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords


Book
La conservation par le froid des denrées périssables
Author:
Year: 1923 Publisher: Paris Dunod

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Le lait, physiologie, analyse, utilisation
Author:
Year: 1920 Publisher: Paris Asselin et Houreau

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Listing 1 - 10 of 24 << page
of 3
>>
Sort by